top of page
2022-07-20 14_13_06 (1).jpg

Elvira Löwenadler
Plats #4 till Kommunfullmäktige för M i Borås

Jag är kanske inte den politiker som levt längst och vet hur det har varit, men jag har en vilja och en vision om hur Borås ska bli! Jag lovar att göra allt jag kan för att Borås ska bli en kommun för alla.

 

Jag vill att det ska vara enkelt att leva såväl i som utanför centrum och för det krävs det moderat politik och ett styre som sätter Boråsarna först!

 

Hej!

Jag heter Elvira Löwenadler och är 21 år gammal. Jag är uppvuxen på en gård i Sjömarken strax utanför Borås. Jag arbetar som politisk sekreterare för Moderaterna, politiken är en stor del av min fritid, jag är även Distriktsordförande för MUF Södra Älvsborg. Fritiden utanför politiken spenderas i skogen, helst med jakthunden Zelda. 

Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar, oavsett om det är lokala eller rikstäckande frågor.

Min mejladress är elvira.lowenadler@moderaterna.se

Några av de förbättringar jag vill vara med och bidra med i Borås:

Det finns mycket jag vill göra för att utveckla Borås som kommun.

Bland annat ska det alltid löna sig att arbeta, därför bör skatten sänkas. Unga ska få se sina föräldrar gå till ett arbete och fler unga ska få en gymnasieexamen.

Markägare runt om i Borås gör kommunen attraktiv.

Kommunen måste ha en god dialog med markägarna och lita på dem. Den kommunala servicen ska vara god i hela kommunen, även utanför centrum.

 

Näringslivet är det som driver Borås framåt.
Kommunens attityd gentemot företag måste bli bättre. Låt krögare bestämma över sin verksamhet och kommunen ska vara positiv till nyetablering.

 

Borås är en perfekt kommun för studenter.

Vi politiker måste satsa på studentlivet och göra Borås till en levande kommun även för unga.

Jag finns även på sociala medier!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page